WANDAFWERKING

 

Sfeer bepalen met wandafwerking. Bent u toe aan wat nieuws op de wanden? Omdat deze door intensief gebruik van de ruimtes beschadigd zijn? Of gewoon omdat u wel eens een andere kleur in huis of iets nieuws op de muur wilt?

Iedere wand de juiste afwerking
Er zijn heel veel mogelijkheden voor de afwerking van wanden. En dat is mooi, want de sfeer van uw kamer, kantoor of winkel wordt voor een groot deel bepaald door de wand. Wij verzorgen graag de afwerking van uw wanden waarbij u kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

Sauzen
Uiteraard kunnen we uw wanden sauzen waarbij de kleurkeuze enorm groot is. Naast ‘gewone’ muurverven attenderen wij u graag op muurverven met bijzondere eigenschappen zoals:
Metallic muurverven, voor een bijzonder kleureffect en een exclusieve uitstraling.
Alpha LumiMax Mat SF, een lichtversterkende muurverf die een energiebesparing kan opleveren.
Alpha SanoProtex, een bacteriebestendige muurverf geschikt voor wanden in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, in scholen of andere openbare gelegenheden.

Behang
Door de grote keuze in dessins en kleuren creëert u met behang altijd de sfeer die bij u past.
Glasweefsel/glasvlies/scan

Is vooral geschikt voor het camoufleren van de wat mindere wanden en is scheur-overbruggend. Het is onderhoudsarm en in diverse structuren en dessins leverbaar. Na het aanbrengen wordt het glasweefsel geschilderd in vrijwel iedere door u gewenste kleur. Welke wandafwerking u ook kiest, u wilt snel een kwalitatief goed en mooi eindresultaat. Laat daarom uw wandafwerking door ons verzorgen.